logo

Starší žákyně B

Český pohár starších žákyň v Ústí nad Labem

neděle 20. února 2022 18:26
Majda Novotná

Český pohár starších žákyň v Ústí nad Labem

Dne 18.2.2022 jsme v pátek v 15:30 vyrazili do Ústí nad Labem na Český pohár starších žákyň. Cesta nám trvala čtyři hodiny. 
Dojeli jsme k vysokoškolské koleji, kde jsme se rozdělili do pokojů po dvou. Pokoje byly v hrozném stavu a děly se tam různé věci, třeba díra v posteli a strašné koupelny, dveře se sami otevíraly. A hlavně jsem byly rozházené po celé koleji a patrech. Tak naši úžasní trenéři začali hledat jiné ubytování. Nakonec ho našli, tak jsme se měli zabalit a odjet do pěti minut. V 21:00 jsme odjížděli do hotelu. 
Aby jsme si zvedli náladu jsme si začali zpívat píseň Kozel. Pak jsme dorazili do hotelu, kde se k nám chovali dobře a ubytovali nás. 
Další den jsme odjížděli na zápasy, cestou jsme jeli kolem velkého mostu a ZOO. Pak jsme hledali místo k zaparkování a přitom jsme ucpali sídliště autobusem. Při rozcvičování se stal úraz, Majda narazila do loktu spoluhráčky a vyklubal se z toho monokl. 
Hráli jsme proti SVBC a ani jsme nezjistili odkud jsou. První set skončil prohrou 17:25 a druhý set 23:25. Byl to těsný zápas. 
V druhém zápase jsme hráli proti Ústí nad Labem, první set skončil pro nás velmi těsnou prohrou, druhý set jsme prohráli 12:25. 
Třetí zápas jsme hráli tiebreak s Varnsdorfem ve kterém jsme prohráli 15:17. Bylo to velmi napínavé. 
Čtvrtý zápas jsme 1. set vyhráli a druhý vypadal, že ho prohrajeme, ale ve stavu 18:24 jsme udělali převrat. Verča se udržela na podání, i díky všem holkám, které makaly v poli. A zápas skončil 26:24. 
Po zápasech jsme šli na dobrou večeři, jen jsme prvně bloudili, protože jsme to nemohli najít. Po večeři jsme jeli do hotelu a mohli jsme jít do obchodního centra. 
V neděli jsme v prvním zápase hráli tiebreak, který jsme prohráli 7:15. 
A v druhém zápase jsme hráli proti Valašskému Meziříčí, první set jsme prohráli a druhý set jsme vyhráli, tiebreak jsme vyhráli 15:9. Pak jsme od Valašského Meziříčí zjistili, že na těch kolejích, kde jsme měli spát, v sobotní noci vypukl požár a museli se evakuovat. Takže jsme se vyhli požáru. 
Po zápasech jsme jeli na horu Říp, kde jsme po cestě potkali vodníka s pár promilemi. Na vrcholu hory byla chata, kde měli dobré jitrnice. A za odměnu jsme  dostali žvýkačku Pedro. 
Sestava: Veronika Musilová, Anna Marková, Magdalena Novotná, Žaneta Dušková, Stela Pluhařová, Eliška Jílková, Eliška Marešová, Denisa Křížová, Týna Pluhařová, Anna Smutná

Další aktivita

Poslední turnaj KP starších žákyň v sezóně
po 11. dub 2022 12:04 - Eliška Jílková

Dne 10.4 jsme vyráželi v 7:30 od Penny marketu do Poličky na starší žákyně.Na hřiště jsme nastoupili s dobrou a bojovnou náladou. První zápas jsme odehráli s Chvaleticemi, které jsme porazili 2:0.
Do druhého zápasu jsme nastoupili proti L...

Starší žákyně v Chocni
ne 13. bře 2022 15:35 - Stela Pluhařová

Dnes v 7:30 nás osm hráček spolu se dvěma trenéry a jednou fandící maminkou odjíždělo od Penny marketu směr Choceň.
První zápas proti Svitavám jsme prohráli 0:2. Svitavy pro nás byly těžkým soupeřem, měli jsme pomalejší začátek, a...

Starší žákyně v Litomyšli
ne 13. úno 2022 15:02 - Verča Musilová

Dnes v neděli 13. února 2022 jsme v 6:45 vyrazili do Litomyšle. Až na to vstávání jsme se na zápasy moc těšili. První zápas jsme hráli v osm hodin, proti Poličce. 
Ze začátku to bylo vyrovnané, ale pak jsme začali chybovat a proh...